Uw China specialist!


Chinees DTP


Vertalingen


Kwaliteitszorg


Beëdigde vertalingen


Lokalisatie specialist


Chinese fonts


Werkwijze

Home >

Privacy verklaring

Chinees vertaalbureau LBS - Language & Business Services (hierna 'LBS') doet haar best om er voor te zorgen dat er zodanig met uw persoonsgegevens wordt omgegaan dat uw privacy zo veel als mogelijk wordt beschermd en gewaarborgd. LBS houdt alleen die persoonsgegevens bij die zij nodig heeft om u van dienst te kunnen zijn, voor het bijhouden van webstatistieken, voor het opstellen van analyses inzake surfgedrag op de website en om te kunnen voldoen aan de verplichte vereisten.

Chinees vertaalbureau LBS bewaart geen unieke (persoons)gegevens (bijvoorbeeld uw naam, e-mailadres of dergelijke), tenzij u deze informatie bewust aan ons verstrekt. LBS verzamelt geen informatie over andere websites die u bezoekt, software die u gebruikt op uw computer, de door u gebruikte wachtwoorden of toetsaanslagen in velden die door de webmaster van de betreffende website als vertrouwelijk zijn aangemerkt.

Deze privacyverklaring is, zonder voorafgaande aankondiging, onderhevig aan wijzigingen uit hoofde van wetswijzigingen of veranderingen in de bedrijfsvoering. Kijk daarom regelmatig op deze webpagina of er veranderingen zijn opgetreden.

Als u vragen heeft over deze privacyverklaring of over onze verwerking van gegevens, neemt u dan contact met ons op via deze website.